Värmande smaker från Äppelriket

Idego Design fick uppdraget av Kiviks Musteri att vidareutveckla och anpassa Varm & Kall så att den fungerar både på systemet och i dagligvaruhandeln.

Läs mer om projektet…

Förpackningsdesign

Magnihill Gård på The Dieline

Vår design för Magnihill Gårds Ekologiska sortiment har blivit uppmärksammat på The Dieline. Detta är vi så klart mycket stolta över. Se hela projektet på The Dieline här.

magnihill_dieline280px

Ett nytt koncept i frukosthyllan!

Fler och fler blir alltmer medvetna om vad man äter och vill har alternativ som är både näringsmässigt bra och inte innehåller något onödigt. Min frukost är ett nytt koncept för Frebaco Kvarn i samarbete med Ola Lauritzson, som tar vara på dessa insikter.

Läs mer om projektet…

Frebaco Kvarn: Min Frukost

Ett ärligt uppstickare i frysdisken.

Intresset för ekologi och miljö har aldrig varit större och vi konsumenter börjar också agera genom att köpa alltmer ekologiska produkter. Idego design har hjälpt Magnihill, ett svenskt familjeföretag med rötterna i den skånska myllan, att utveckla ett ekologiskt sortiment som nu lanseras i butikerna.

Läs mer om projektet…

Förpackningsdesign

Äntligen i butik!

Nu kan ni se de första exemplen på vårt designkoncept för Colorama, Sveriges största färgfackhandelskedja. Ett koncept som med helt eget uttryck ska stötta upplevelsen av Colorama som ett ledande företag i branschen.

Läs mer om projektet…

Förpackningsdesign